Wat is herstofferen?

Herstofferen staat gelijk aan vakmanschap en ambacht. En dat vind je terug bij Stofferingen De Clercq. Peter komt je stoel of meubel ophalen, kleedt die als het ware uit tot op het frame en begint er opnieuw aan met de stof of leder van uw keuze. Bij elke stap van het herstellen van uw favoriete meubel, mag u de kwaliteitsvolle service van Stofferingen De Clercq verwachten. Wij zijn immers trots op de resultaten die voortkomen uit ons atelier. 

Of het nu gaat om een meubel, de zetels van je mobilhome of boot, zitbanken van je horecazaak,... herstofferen betekent dat je de huidige originaliteit, vorm, stijl en het comfort behoudt, maar dan met een volledig nieuwe stof. Je meubel wordt met andere woorden (letterlijk) in een nieuw kleedje gestoken. 


Waarom laten herstofferen?

Eerst en vooral om de kwaliteit van uw huidige meubel te bewaren. Heel wat mensen beschikken over kwaliteitsvol meubilair en ook wel designmeubilair. Alleen geraken ze, net als veel andere mensen, er na lange tijd op uitgekeken en willen ze een nieuwe look of kleur.


Herstofferen blijkt steeds opnieuw zijn geld waard te zijn en biedt enkele leuke voordelen:

- het kost minder dan de aankoop van eenzelfde kwaliteitsmeubelen of designmeubelen

-hebt u een duurzaam meubel of een meubel van een merk, dan doet u er goed aan dit kwaliteitsmeubel te behouden

- heel wat mensen zijn gehecht aan hun meubelen of bezitten een meubelstuk met een emotionele waarde

-dankzij herstofferen geeft u uw favoriete meubel een nieuw uiterlijk


Blaas uw meubel een nieuw leven in en laat het door ons herstofferen.  Neem hier contact met ons op.

Vraag uw offerte aan