Herstofferen café, restaurant, kapsalon, medische praktijk, winkel,...


Stofferingen De Clercq bekleedt zetels en stoelen voornamelijk voor particuliere klanten. Evengoed kunnen we onze ervaring loslaten op grotere projecten. In dit geval wordt het volledige interieur van een winkel, kapper, horecazaak,... onder handen genomen.


Bijvoorbeeld een café of restaurant dat veel klanten over de vloer krijgt, merkt dat immers na verloop van tijd aan zijn interieur. Voor zo'n horecazaak kunnen we met onze jarenlange ervaring het gewenst aan stoelen of zitbanken (her)bekleden of het interieur (her)stofferen. 


Stofferingen De Clercq zorgt dus concreet voor het (her)opbouwen van banken en stoelen, maakt hoezen voor stoelen en zorgt er op deze manier voor dat het interieur een transformatie ondergaat. 

Opfrissing van het interieur


De oorspronkelijke stijl van het interieur van uw zaak kan behouden worden, maar men kan ook kiezen voor een volledig nieuw uitzicht. Geef een café, restaurant, kapperszaak of medisch kabinet een klassevolle uitstraling door het interieur af en toe een opfrisbeurt te geven. Klanten appreciëren dit zeker. 


Naast projecten in de horeca konden we al winkels, massagepraktijken, welnesscenters, kappers, verschillende medische praktijken zoals tandartsen, artsen en kinesisten en diverse overheidsinstanties kennis maken met de kwaliteitsstandaard van Stofferingen De Clercq.


Is het interieur van uw (horeca)zaak of uw behandelstoel of onderzoekstafel ook aan opfrisbeurt toe? Neem dan contact op met Stofferingen De Clercq. Dit kan via het contactformulier op de website of op het nummer 0476/78 29 53

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte