Het is zonde om een familiestuk of designmeubel af te danken omdat er slijt op zit of omdat de stof gescheurd is. Bij Stofferingen De Clercq beschikken we over vakmensen en een ambachtelijk atelier om uw favoriete zetel of stoel een tweede leven in te blazen. Het herstofferen van uw stoel, zetel of salon is immers onze specialiteit. 

Ruime keuze


We overtrekken het meubel met een nieuwe stof die u kan kiezen uit ons uitgebreid assortiment. Van eenvoudig katoen, linnen of gerecycleerd polyester tot skai of natuurlijk leder, we hebben alle mogelijke soorten met verschillende designs en kleuren. 

We maken voor uw (her)stoffering gebruik van stoffen die we rechtstreeks aankopen bij de weverij maar we werken ook met stoffen van merken zoals JAB anstoetz, Casamance, camengo, sunbrella,...


Bekijk hier een greep uit het gamma stoffen die we aanbieden. Waarom kiezen voor Stofferingen De Clercq?

1. Perfectie als streefdoel: Bij Stofferingen De Clercq streven we naar niets minder dan perfectie bij het stofferen van uw meubels. Ons ervaren team zorgt voor vakmanschap en oog voor detail, zodat uw meubels eruit zien als nieuw.

2. Ruime ervaring: Met jarenlange ervaring in het stofferen van allerlei soorten meubels, kunnen we garanderen dat we de expertise hebben om aan al uw wensen te voldoen. Onze vakmensen kennen de beste technieken en materialen om uw meubels te transformeren.

3. Klanttevredenheid gegarandeerd: Bij Stofferingen De Clercq staat klanttevredenheid op de eerste plaats. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig naar uw tevredenheid is. U kunt erop vertrouwen dat uw meubels bij ons in goede handen zijn.