Stofferingen De Clercq is een familiebedrijf uit Bornem met een ruime ervaring op het gebied van stofferen en herstofferen.
Als (her)stoffeerder van allerhande meubels en interieurprojecten gaan we telkens voor een klasse- en kwaliteitsvolle afwerking. 
Bijgevolg ziet uw meubel of designstuk er beter uit dan ervoor!
Ondertussen zijn we een van de weinige echte stoffeerders in BelgiĆ«. 

Het bedrijf wordt geleid door Peter De Clercq en zijn vrouw Cindy. Wanneer u Peter en Cindy ontmoet, begrijpt u waarom het bedrijf zo'n hoge kwaliteit levert. 
Elk meubel of product dat in het atelier binnenkomt, wordt behandeld alsof het van ons zelf is. 

Ambachtswerk


In onze eigen ambachtelijke werkplaats laten we uw oude stoelen, zetels en banken er weer als nieuwe uitzien of zelfs beter dan voorheen! 

Peter en Cindy voeren alle werken zelf uit volgens de regels van de kunst. U kan bij ons terecht voor het stofferen en herstofferen van uw meubelen of interieurprojecten, het interieur van uw voer- en vaartuigen en allerhande vullingen in schuimrubber. 


We bieden u een enorme variatie in ons assortiment stoffen, skai's en natuurlijke leders in alle mogelijke kleuren en prints. We volgen ook de collecties van gekende en kwaliteitsvolle merken zoals casamance, camengo, JAB anstoetz, sunbrella, vyva fabrics, spradling,.... 


Stofferingen De Clercq ligt in het centrum van Bornem en is gemakkelijk te bereiken. Neem contact met ons op voor meer info of de aanvraag van een offerte.