Assortiment stoffen en leders voor uw (her)stofferingsproject


Hieronder vindt u een greep uit de collecties terug van onze verschillende soorten stoffen en (skai)leders. Alle collecties kunnen bekeken worden in staalboeken. 


Exclusief interior design met traditie.
De JAB ANSTOETZ group staat sinds 1946 voor stijlvol wonen en wordt geassocieerd met kostbare stoffen. 


Het assortiment van deze gerenommeerde textielediteur is zeer uitgebreid en wordt gekenmerkt door een unieke verscheidenheid aan ontwerpen, kwaliteiten en kleuren. 


Voor de stoffen van casamance ontlenen ze de inspiratie aan klassieke voorbeelden die worden aangepast aan de trends van heden ten dage. 

Casamance stoffen zijn daarom tijdloze stoffen die zich kenmerken door het gebruik van kwalitatief zeer goede natuurlijke vezels als zijde, katoen en linnen. Camengo stoffen kenmerken zich door moderne en creatieve stoffen te zijn. Het bedrijf stelt een perfecte interieurdecoratie voor om van het gezinsleven te genieten.
Camengo is een Franse stoffenuitgeverij die bekend staat om eenvoudige, levendige en heldere collecties. 


De meubelstoffen van sunbrella zorgen voor schoonheid en een zorgeloos leven in elke ruimte, binnen- en buitenshuis.

Sunbrella-stoffen zijn gebaseerd op rijke kleurpaletten, gecultiveerde trendverhalen en een verscheidenheid aan texturen. 


De marinestoffen van sunbrella zijn al meer dan 50 jaar de vertrouwde keuze van bootliefhebbers over de hele wereld. 

Spradling staat voor duurzame en hoogwaardige skaileders. 
Door hun uitmuntende prestaties, duurzaamheid en design zijn deze gecoate stoffen geschikt voor vele sectoren denk maar aan de medische sector, hospitality, de aankleding van druk bezochte publiek plaatsen en ze zijn zelfs geschikt voor outdoor gebruik.